Limitovaná edice medu

Nové limitované edice medu v naší nabídce

Víme, že to máte rádi. Jako my. Taková ta malá velká překvapení, která se do značné míry nedají ovlivnit. Čas od času se zkrátka zadaří a dějí se divy. Jedno takové kouzlo se podařilo vytvořit včelkám na Vysočině. S obvyklou pečlivostí jsme odebrali vzorky a odeslali je do renomovaných laboratoří, s nimiž dlouhodobě spolupracujeme. Špičková kvalita značkového produktu totiž není u nás prázdným pojmem, ani nafouknutou marketingovou bublinou. A chyby se neodpouští.

Stejně, jako se včely dělí s námi o to nejlepší, nemůžeme si ani my nechat pro sebe tu dobrou zprávu. A tak nám dovolte představit další exkluzivní limitovanou edici! 

 

pro_článek

 

Základem pro tento květový med je snůška Svazenky vratičolisté (Phacelia tanacetifolia), do níž včely kromě jiného nanosily nektar z Jetele lučního (Trifolium pratense). Tato kombinace z krásné přírody Vysočiny vytváří jedinečný chuťový zážitek. Specifická linka zavede Vaši fantazii do oblasti s lesními malinami a voňavou pryskyřicí.

V čem tkví jedinečnost našich limitovaných edic medu?

  • vždy se jedná o unikátní a nevšední produkt včel, který se vymyká "obyčejným" medům z běžné tuzemské nabídky
  • abychom vyloučili jakýkoli omyl, podrobujeme med rozsáhlejší analýze mající za úkol prokázat přesné složení medu
  • včelám se nedá nic poručit, takže dost možná už takovou zajímavou kombinaci nikdy nevytvoří
  • množství takového medu je opravdu omezené (obvykle nižší jednotky stovek kilogramů)

Pokud uvažujete o něčem netradičním a mimořádném, pak je ten správný čas. Není na co čekat!

Možná byste sebe nebo někoho rádi odměnili - ať už jen tak pro radost, nebo třeba za projevenou laskavost či pomoc. Punc vyjímečnosti exkluzivní limitované edice bude dostatečně důstojným reprezentantem Vašeho ocenění ať už vůči obchodnímu partnerovi, nebo na rodinné oslavě. Jako bonus Vás může hřát vědomí, že jste přispěli k udržení a rozvoji chovu včel v prostředí, v němž žijeme všichni společně bez rozdílu věku, povolání či společenského postavení.

Takže teď už to chce jen jediné - Vaše rozhodnutí.

 

Pěkné dny Vám přeje Vaše MEDMORAVIA s.r.o.